Το περιοδικό της ΠΕΚΑΔΕ ονομάζεται ASPECTS today και εκδίδεται σε ηλεκτρονική μορφή κάθε τέσσερις μήνες. Απευθύνεται σε μαχόμενους εκπαιδευτικούς και στελέχη όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, καθώς και σε ερευνητές. Φιλοξενεί ποιοτικές συνθετικές εργασίες, μελέτες και έρευνες που εστιάζουν σε ζητήματα μεθοδολογίας, διδακτικής, και άλλων θεμάτων ιδιαίτερου επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Οδηγίες προς τους συγγραφείς άρθρων

Μπορείτε να διαβάζετε το περιοδικό μας ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας. Η πρόσβαση στο περιοδικό μας είναι πλέον ελεύθερη για όλους.

Στα αριστερά, μέσω της λίστας επιλογών, μπορείτε να διαβάσετε το τρέχον ή και τα προηγούμενα τεύχη ανεξάρτητα από το εάν είστε μέλος της ΠΕΚΑΔΕ ή όχι. Αν δεν είστε μέλος και επιθυμείτε να γίνετε, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Αν είστε ήδη μέλος, σας ενημερώνουμε ότι δεν χρειάζεται πλέον να συνδεθείτε ώστε να εμφανιστεί η ανάλογη επιλογή για να μπορέσετε να διαβάσετε το περιοδικό. Μπορείτε βέβαια να συνδεθείτε πατώντας την ανάλογη επιλογή στα αριστερά ή στο πάνω μέρος της σελίδας, χωρίς όμως ουσιαστική διαφορά.


Για να διαβάσετε το περιοδικό χρειάζεστε τον Adobe Reader.
get adobe reader