Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με δεδομένες τις δύσκολες, από όλες τις απόψεις, συνθήκες τις οποίες βιώνουμε, το ΔΣ της ΠΕΚΑΔΕ, με αίσθημα αλληλεγγύης και συναδελφικότητας, αποφάσισε να προσφέρει τις Καναδικές εκπαιδευτικές ταινίες, τις οποίες διέθετε στα μέλη της, σε συνεργασία με την πρεσβεία του Καναδά, σε όλες και όλους τους εκπαιδευτικούς, χωρίς περιορισμούς.

Το πακέτο των 7 ταινιών μικρού μήκους και του συνοδευτικού υλικού είναι πλέον ελεύθερα και δωρεάν προσβάσιμο από όλες και όλους τους συναδέλφους, ανεξαιρέτως, χωρίς την χρήση κωδικών, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα παιδαγωγικής αξιοποίησής του στο νέο εκπαιδευτικό τοπίο που έχει διαμορφωθεί.

Πρόκειται για επτά εκπαιδευτικές ταινίες μικρού μήκους, παραγωγής του National Film Board of Canada, που σκοπό έχουν να εφοδιάσουν τους εκπαιδευτικούς με ψηφιακά εργαλεία για να ενθαρρύνουν την διαδραστική εκπαίδευση μέσω του διαδικτύου.

* Η ΠΕΚΑΔΕ, σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Καναδά, έχει επιπλέον τη δυνατότητα να προσφέρει ελεύθερα σε όλες και όλους τους εκπαιδευτικούς ένα ΝΕΟ πακέτο 8 εκπαιδευτικών ταινιών μικρού μήκους προκειμένου να το αξιοποιήσουν στην διδασκαλία τους. *

Σημειώνεται ότι και οι 15 ταινίες παραχωρούνται με την άδεια της καναδικής πρεσβείας προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για εκπαιδευτικούς σκοπούς και μόνο.

Το πακέτο των 15 αυτών ταινιών είναι προσπελάσιμο στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου της ΠΕΚΑΔΕ (εικονίδιο Καναδά) ενώ μπορείτε επίσης να το βρείτε πατώντας εδώ.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της ΠΕΚΑΔΕ