Η ΠΕΚΑΔΕ σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Καναδά προσφέρει ένα πακέτο 7 ταινιών μικρού μήκους στα μέλη της, τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν στο μάθημά τους. Σας ενημερώνουμε ότι χρειάζεται να συνδεθείτε με ειδικούς κωδικούς ώστε να εμφανιστεί η επιλογή για να μπορέσετε να δείτε τις ταινίες ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας. Προϋπόθεση για την προμήθεια κωδικών για τη σύνδεση στην ιστοσελίδα μας αποτελεί η πληρωμή της συνδρομής των 10€ για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αποδεικτικό πληρωμής της συνδρομή σας (καταθετήριο τράπεζας) και να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής μέλους, εφόσον έχει προκύψει κάποια αλλαγή στα στοιχεία σας, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αν δεν είστε μέλος και επιθυμείτε να γίνετε, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Σας ενημερώνουμε ότι οι κωδικοί που είχαν δοθεί στα μέλη μας παλαιότερα δεν ισχύουν εφόσον η πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας και στο περιοδικό της Ένωσης είναι πλέον ελεύθερη!

Ευγενική υπενθύμιση: Παρακαλούμε θερμά για την τακτοποίηση των οικονομικών οφειλών σας (συνδρομές μέλους) προς την ΠΕΚΑΔΕ. Οι συνδρομές των μελών μας αποτελούν πλέον το μοναδικό έσοδο της Ένωσης και είναι απολύτως απαραίτητες για την επιβίωσή της. Σας  υπενθυμίζουμε ότι από τη σχολική χρονιά 2016-2017, η ετήσια συνδρομή έχει μειωθεί στα 10 Ευρώ από 30 Ευρώ που ήταν πριν.